Deci avem așa

  Deci avem așa:

  1. Curtea de Apel București îl obligă pe MARIAN CĂPĂȚÂNĂ să retracteze afirmațiile mincinoase făcute la adresa lui DAN VOICULESCU în legatură cu presupusa sa implicare în dosarul lui MIRCEA BĂSESCU.
  2. MIRCEA BĂSESCU face 3 luni de pușcărie, după care primește aprobarea pentru eliberare condiționată.
  3. „Mormanul” de bani nu se știe nici acum unde a ajuns. Cert este că domnii procurori DNA nu au considerat necesar să efectueze o percheziție acasă la MIRCEA BĂSESCU.
  4. Deși numele lui TRAIAN BĂSESCU apare și pe înregistrările difuzate de Antena 3 încă din 2014, dar și în declarațiile lui MARIAN CĂPĂȚÂNĂ, procesul se încheie fără ca TRAIAN BĂSESCU să fie chemat măcar pentru o declarație de… 5 minute.
  5. În timp ce MIRCEA BĂSESCU este foarte aproape de eliberare, membrii clanului BERCEA înfundă pușcăria pentru mulți ani pe motiv că l-au… șantajat pe MIRCEA BĂSESCU.
  6. DAN VOICULESCU a primit condamnarea de 10 ani cu executare la scurtă vreme după ce ANTENA 3 difuza imaginile cu MIRCEA BĂSESCU.
  7. MIRCEA BĂSESCU ia „morman” pentru a interveni pe lângă fratele său TRAIAN BĂSESCU (Adică pe lângă Președintele în exercițiu al României! …Ce poate fi mai grav de atât!?), dar este, cu toate acestea, eliberat condiționat după doar 3 luni, în condițiile în care profesorului Mencinicopschi i-a fost inițial refuzată cererea de eliberare condiționată (după ce efectuase deja oricum doi ani de detenție).

  Cam care ar fi concluziile?

  Posted by | View Post | View Group

  NICIUN COMENTARIU