Declarații DURE ale lui Călin Popescu-Tăriceanu …

  Declarații DURE ale lui Călin Popescu-Tăriceanu la adresa lui Klaus Iohannis:

  „Președintele Klaus Iohannis conduce o coaliție ocultă din care fac parte șefa DNA și un partid, PNL, marionetă, condus de un președinte debusolat și imatur politic!”

  „Vom căuta şi vom dezvălui adevărul cu privire la cazuri concrete, când mersul normal al justiţiei a fost deturnat în favoarea unor interese personale sau de grup. Aceasta va contribui la restabilirea unei reale independenţe a justiţiei faţă de factorul politic.”

  „DNA este instrumentul instituţional care iniţiază la comandă politică compromiterea adversarilor preşedintelui, indiferent dacă aceştia sunt sau nu vinovaţi. DNA a devenit actorul politic principal al campaniei electorale (are toate atuurile să devină oricând partid). DNA are în acelaşi timp şi prerogativele de anchetator, dar un anchetator aflat deasupra legii, pentru că aplică sau nu aplică legea pe bază de criterii discreţionare şi comenzi politice.”

  „Cerem publicarea stenogramelor discuţiilor purtate de preşedintele României cu cei doi responsabili din Ministerul Public, deoarece credem că declaraţiile date publicităţii până în prezent de preşedinele Iohannis, de procurorul-general şi de procurorul-şef al DNA pe temele amintite sunt insuficiente. Opinia publică are dreptul să cunoască întregul adevăr!”

  Posted by | View Post | View Group

  NICIUN COMENTARIU