POATE E BINE SĂ ȘTIE CÂT MAI MULȚI ROMÂNI CUM PROTEJEAZĂ JUSTIȚIA DIN ROMÂNIA O MAMĂ ROMÂNCĂ…

POATE E BINE SĂ DISTRIBUIM CÂT MAI MULT ACEASTĂ INFORMAȚIE. POATE E BINE SĂ ȘTIE CÂT MAI MULȚI ROMÂNI CUM PROTEJEAZĂ JUSTIȚIA ROMÂNEASCĂ O MAMĂ ROMÂNCĂ…

Deși, în ședința de săptămâna trecută, până și procurorul a cerut instanței să respingă cererea autorităților canadiene de extrădare a Anei Maria Nedelcu (românca acuzată că şi-a răpit copilul născut în Canada şi l-a adus în România) Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au admis chiar acum cererea de extrădare formulată de autorităţile judiciare canadiene în cazul Anei Maria Nedelcu.

„Respingeți cererea de extrădare. Nu sunt respectate cerințele legii speciale. Astăzi este cerută Ana Maria Nedelcu, mâine pot fi ceruți membri ai familiilor noastre”, a spus avocata Maria Vasii.

„Eu numai prin copiii mei trăiesc. Eu ca individ nu mă văd să trăiesc fără copiii mei și fără să-i văd cu zâmbet pe buze în fiecare zi”, a declarat Ana Maria Nedelcu la ieșirea din sala de judecată.

Ana Maria Nedelcu a vorbit pe larg, la Sinteza zilei, despre coșmarul care îi amenință acum copilul și care ar putea să o trimită direct după gratii. Românca a povestit despre tatăl copilului și despre ritualurile șocante la care ar putea fi expus micuțul, dacă se va întoarce în Canada.

Posted by | View Post | View Group

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ