MIRCEA BADEA: „E mare PANICĂ la doamna Kovesi! Dacă se redefinește abuzul în serviciu, doamna Kovesi pierde posibilitatea de a confecționa un dosar penal oricui dorește!…”

MIRCEA BADEA: „Din nou, doamna Kovesi dă interviuri în continuu. Motivul? – Două articole din Codul Penal vor fi în discuție, la Curtea Constituțională, în data de 24 mai, strict din punctul de vedere al constituționalității formulării. …Sigur că sună așa… „abuzul în serviciu să nu fie constituțional?”. Da! Dacă formularea și definirea abuzului în serviciu în acel text este aberantă, dacă nu detaliază corect din punct de vedere constituțional ce înseamnă abuzul în serviciu…

…E mare PANICĂ la doamna Kovesi după cum bine ați văzut, pentru că multe, multe, multe dintre dosarele DNA sunt construite pe baza acelui articol! …Am mai spus-o și o repet – dacă aceste articole din Codul Penal ar fi în efect în SUA exact în forma în care sunt în efect în România, n-ar mai exista politician liber în SUA! Toți ar fi ARESTAȚI pe baza acestui articol! …Este, de fapt, și motivul pentru care doamna Kovesi ține atât de mult la această formă, EXACT ACEASTĂ FORMĂ a articolului despre abuzul în serviciu, pentru că dacă se schimbă un pic, dacă se redefinește abuzul în serviciu, dânsa pierde posibilitatea de a confecționa un dosar penal oricui dorește!…”

 

Posted by | View Post | View Group

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ